NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Sudac koji sudi Roma - Real Madrid, pomogao talijanima...

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Sudac koji sudi Roma – Real Madrid, pomogao talijanima da izbace Barcelonu!

Kladioničari budite oprezni! Sudac koji sudi Roma – Real Madrid, pomogao talijanima da izbace Barcelonu! UEFA je imenovala francuskog suca Clementa Turpina kao čovjeka koji će suditi utakmicu između Rome i Real Madrida. Clement Turpin predstavlja lijepe uspomene za Romu, jer im je već sudio u nekoliko navrata. Ova utakmica će se igrati u utorak na stadionu Olimpico u Rimu u 21 sat.

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI

Ekipa Eusebija Di Francesca će se kvalificirati u osminu finala, sve dok CSKA Moskva ne pobijedi Viktoriju Plzen, ali bi i remi u ovoj utakmici protiv Reala bio dovoljan.

UEFA je ovu utakmicu dodijelila franuskom sucu Turpinu, kojem će pomoć Nicolas Danos, Ćirila Gringore, plus dodatni suci Ruddy Buqueta i Nicolas Rainvillea.

Četvrti službenik je Hicham Zakrani.

Roma će biti zadovoljna sa odabirom suca, koji im je već sudio utakmicu u Ligi prvaka protiv Barcelone u četvrtini finala 10. travnja, kada su ih pobijedili sa 3-0.

Oni su također pobijedili još jednu utakmicu sa Turpinom, 2-1 u Europskoj ligi u gostima kod Feyenoorda, veljače 2015. godine.

Ove sezone je sudio utakmicu Intera i Tottenhama na San Sirou, gdje je Inter dobio sa 2-1.

Turpinov rekord sa talijanskim ekipama na klupskoj i međunarodnoj razini je osam pobjeda, dva remija i samo tri poraza.

Sa španjolskim timovima, Turpim je sudio u osam pobjeda, dva remija i dva poraza.

Njegov jedini prijašnji susret Real Madrida bio je u Ligi prvaka u grupnoj fazi u utakmici protiv Ludogoretza, gdje je Real pobijedio sa 4-0 u prosincu 2014. godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!