NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Dortmund putuje u London bez najboljeg igrača u ovoj sezoni,...

KLADIONIČARI OPREZ: Dortmund putuje u London bez najboljeg igrača u ovoj sezoni, odigrajte ovo i uzmite novac!

Borussia iz Dortmunda će u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostovati u Londonu kod ekipe Tottenhama, ali sve su naznake da će u taj meč ući bez najboljeg nogometaša u ovoj sezoni.

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka odigrat će se bez nekoliko vrhunskih nogometaša. Paris Saint Germain morat će se suočiti s Manchester Unitedom bez Neymara i Edisona Cavanija; Tottenham protiv Dortmunda bez Harryja Kanea i Dele Allia, a tom trendu se pridružio i njemački gigant koji će također nastupati bez svog najboljeg igrača. Marco Reus, koji je pretrpio povredu u utakmici protiv Werdera, gotovo sigurno neće biti spreman.

“Konačna odluka o tome donijet će se uskoro, ali iskreno, do srijede ne očekujem čudesan oporavak”, izjavio je sportski direktor Michael Zorc.

Odsustvo Reusa u ekipi Dortmunda već se itekako pozna. Milioneri su tako nakon jedanaesteraca poraženi od ekipe Werdera u kupu a u zadnjem kolu Bundeslige su samo remizirali protiv Hoffenheima  nakon što su vodili sa 3:0. Bayern je sada prišao na samo 5 bodova zaostatka.

Što se tiče kvota za ovaj meč, bet365 kladionica prednost daje Tottenhamu (2,30) a mi vjerujemo kako je ova ekipa sposobna slaviti u barem jednom poluvremenu na što je bet365 kladionica postavila koeficijent od 1,66.

UPLATI OKLADU

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!