NaslovnicaVijestiKLADIONICE IZBACILE KOEFICIJENTE: Evo tko je favorit za prolazak u polufinale Lige...

KLADIONICE IZBACILE KOEFICIJENTE: Evo tko je favorit za prolazak u polufinale Lige prvaka!

Kladionice izbacile koeficijente! Evo tko je favorit za prolazak u polufinale Lige prvaka! Izvlačenje parova četvrtfinala Lige prvaka se održalo danas u 12 sati u Nyonu nakon što je osam timova izborilo prolazak u ovu fazu natjecanja.

KLADIONICE IZBACILE KOEFICIJENTE

Timovi koji su prošli dalje su Ajax, Juventus, Manchester City, Tottenham, Porto, Barcelona, Liverpool i Manchester United.

Čak četiri kluba iz Engleske Premier lige, jedan iz Španjolske Primere, jedan iz Portugala i Ajax koji nam dolazi iz Nizozemske.

Osmina finala Lige prvaka je bila vrlo zanimljiva za gledati. Bilo je tu mnogo kontraverznih utakmica i mnogo zanimljivih stvari.

Jedan PSG koji je bio 100% siguran da prolazi dalje nakon što su pobijedili 2-0 na Old Traffordu, ali Manchester United je protiv svih izgleda bio bolji na Parku Prinčeva, barem kako nam rezultat to pokazuje i time su prošli dalje, međutim dobijaju Barcelonu u četvrtfinalu i to će biti jedan vrlo težak test za njih, jer su ih kladionice označile velikim autsajderima sa koeficijentom od 4.00. Koeficijent u bet365 kladionici na pobjedu Barcelone iznosi 1.90 što ih čini velikim favoritima u prvoj utakmici na Old Traffordu.

Ajax je porazio velikog Real Madrida na Santiago Bernabeuu, možda i najveće iznenađenje koje se dogodilo u Ligi prvaka u skorije vrijeme. Međutim, iako u Madridu nisu nabasali na Ronalda, sada vjerojatno hoće, jer igraju protiv Juventusa u četvrtfinalu. Prva utakmica se igra na Amsterdam Areni i Ajax je austajder kao što se i očekivalo sa koeficijentom od 3.40 na njihovu pobjedu. Juventus je naravno favorit, ali ne baš ogroman, jer su imali malih problema u osmini finala protiv Atletico Madrida, gdje je Ronaldo morao postići tri gola za prolazak dalje. Sada je koeficijent na njihovu pobjedu u bet365 kladionici 2.10.

Tottenham je došao u četvrtfinale preko Dortmunda, a Manchester City je izbacio također jednog njemačkog kluba Schalkea. Tako su ova dva engleska kluba dobila jedan drugog u četvrtfinalu Lige prvaka. Tottenham će ugostiti Manchester Cityja i Pep Guardiolu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. U ovom susretu, kladionice su naravno označile Manchester Cityja kao ogromnog favorita sa koeficijentom od 1.90, međutim, Tottenhama nikada ne treba otpisivati, a najveći koeficijent do sada je u bet365 kladionici i iznosi 4.00 na pobjedu Spursa.

Liverpool je također igrao protiv jednog od najboljih njemačkih klubova, koji ima taj status već dugi niz godina, Bayerna, kojeg su dobili u gostima, nakon što u prvoj utakmici na Anfieldu nije bilo golova. Liverpool je u četvrtfinalu dobio najvećeg portugalskog tima Porta, koji je došao u ovu fazu tako što su morali pobijediti Romu, to jest preokrenuti rezultat iz prve utakmice, a to je ono što je uradila ekipa Sergio Conceicaoa. Sada će imati težak zadatak, jer je Liverpool ogroman favorit u prvoj utakmici na Anfieldu sa koeficijentom 1.36, dok je na Porto 8.00.

UPLATI!

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!