NaslovnicaVijestiKLJUČNI IGRAČ ĆE BITI SPREMAN ZA PUTOVANJE NA OLD TRAFFORD: Thomas Tuchel...

KLJUČNI IGRAČ ĆE BITI SPREMAN ZA PUTOVANJE NA OLD TRAFFORD: Thomas Tuchel potvrdio da će igrati!

Ključni igrač će biti spreman za putovanje na Old Trafford! Thomas Tuchel potvrdio da će igrati! Trener PSG-a, Thomas Tuchel, potvrdio je da se Marco Verratti oporavio od ozljede, samo dan nakon što su vjerovali da neće moći nastupiti protiv Manchester Uniteda.

KLJUČNI IGRAČ

Kao što je ESPN zabilježio u četvrtak, talijanski je internacionalac bio prisiljen propustiti kup utakmicu sredinom tjedna, jer je Tuchel priznao da je zadobio novi udaraca nakon što se oporavio od ozljede gležnja.

To bi zauzvrat bilo glavna briga prvaka Ligue 1, jer 26-godišnjak bez sumnje igra ključnu ulogu za njih u veznom redu u smislu diktiranja tempa igre i dominacije posjeda.

Nadalje, s obzirom na to da su već bez Neymara, sigurno će se nadati da će Verratti biti spreman protiv Crvenih vragova.

Tuchel je sada naizgled ublažio sve strahove koje su francuski giganti možda imali, jer je čak i sugerirao da će se Verratti pojaviti i protiv Bordeauxa ovog vikenda, jer je mogao trenirati u petak.

“Marco Verratti i Layvin Kurzawa su trenirali bez problema”, izjavio je za Sky Sports Tuchel.

“Ako je moguće, Marco će započeti utakmicu. Nadam se da će igrati 45. minuta, ali moramo odlučiti. Međutim, neće igrati 90. minuta.”

Verratti je do sada ostvario 21 nastup na svim natjecanjima ove sezone, ali kako će se prva utakmica Lige prvaka igrati na Old Traffordu, Tuchel će se nadati da će ovaj vikend moći proći bez ozlijeda i pokazati svoju sposobnost u obračunu sa Manchester Unitedom!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!