NaslovnicaVijestiKLOPP GA KRITIKOVAO ZBOG NAČINA IGRE: Evo što mu je Sergio Ramos...

KLOPP GA KRITIKOVAO ZBOG NAČINA IGRE: Evo što mu je Sergio Ramos odgovorio!

Prošla su skoro tri mjeseca od finala prošlosezonske Lige prvaka, a mnogi još nisu zaboravili tu utakmicu. Real Madrid je tada slavio rezultatom 3-1 protiv Liverpoola, najviše zahvaljujući greškama Lorisa Kariusa, kojem navijači najvjerovatnije to nikada neće oprostiti.

Ramos uzvratio Kloppu

Međutim, ono što je izazvalo najviše rasprava je incident iz 30. minute susreta, kada se najveća zvijezda ‘Redsa’ Mohamed Salah našao u duelu sa Sergijom Ramosom, prilikom čega je povrijedio rame i bio primoran napustiti teren.

[su_bet365_koeficijenti]

Mnogi ljubitelji nogometa smatraju kako je Ramos to namjerno uradio kako bi oslabio protivnika, a istog mišljenja je i trener Liverpoola Jurgen Klopp. Naime, njemački stručnjak je prošlog tjedna izjavio: “Ne želim pobijediti pod svaku cijenu. Naravno da sam želio osvojiti Ligu prvaka, i ne bih vratio titulu da sam uradio nešto nesmotreno. Ne očekujem to od Ramosa, samo očekujem da bolje procijeni određene situacije.”

“Možda je to bila slučajnost, ali Mohamed Salah je izašao sa terena u izvanrednoj fazi svoje karijere. Mnogi će reći kako se ovakve stvari događaju, ali ako je poruka koju šaljemo našoj djeci da ne postoje granice i da je samo pobjeda bitna, onda ću rado napustiti ovu planetu. Da li sam dobar gubitnik? Ne. Međutim, tokom naših priprema morali smo razgovarati o Ramosu jer je utjecao na konačan rezultat prethodnog finala simuliranjem i iznuđenim crvenim kartonom (za Cuadrada) protiv Juventusa. Real Madrid je zaslužio osvojiti Ligu prvaka, nitko nije rekao drugačije. No, da li su potrebne te situacije sa Ramosom? Naravno da ne.”

[su_bet365_100bonus]

U međuvremenu, Los Blancosi se pripremaju za novu europsku utakmicu, a riječ je o UEFA Superkupu protiv Atletico Madrida, koji je na rasporedu danas. U intervjuu pred taj susret, nakon što su mu novinari spomenuli izjave Kloppa, Ramos je rekao: “Želi se opravdati zbog izgubljenog finala Lige prvaka. Nije prvi put da je izgubio finale. Kako bih ga utišao, on je jedan od trenera za koje sam glasao u izboru za trenera godine. Neki od nas već dugi niz godina rade na vrhunskoj razini, nisam siguran da on može reći isto.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!