NaslovnicaVijestiKlopp imenovao dva najveća favorita za titulu u Ligi prvaka: Da li...

Klopp imenovao dva najveća favorita za titulu u Ligi prvaka: Da li se slažete sa njim?

Trener Liverpoola Jurgen Klopp vjeruje da s obzirom na trenutnu situaciju i formu postoje dvije momčadi koje imaju prednost u odnosu na ostale u preostalom dijelu takmičenja Lige prvaka.

Jurgen Klopp vraća

Liverpool više nije u igri za osvajanje Lige prvaka, međutim, novi trener prvaka Engleske Jurgen Klopp sa zanimanjem će gledati finale natjecanja i vidjeti koja će momčad naslijediti njegov tim na europskom prijestolju. Klopp smatra da su, sudeći prema njegovoj trenutnoj formi u Ligi prvaka, dva jasna favorita.

“Za mene su dva najveća favorita Manchester City i Bayern. Bayern igra vrlo impresivno nakon promjene trenera i mislim da su glavni favoriti. U kolovozu će finale Lige prvaka biti zaista posebno, jer nas čeka nešto potpuno novo. City ima sjajnu momčad i oni definitivno imaju vrlo, vrlo dobre šanse “, rekao je Klopp, koji je nedavno okusio snagu Cityja, koji je u derbiju engleskog prvenstva pobijedio Liverpool 4-0.

“City ima jako dobru momčad, ali nijedna momčad na svijetu nije savršena. To se odnosi i na City, Bayern i na nas. Da biste osvojili Ligu prvaka, u odlučujućim trenucima morate biti savršeni, ali trebate i malo sreće. Žao mi je što Liverpool više neće sudjelovati u ovom natjecanju ”, dodao je Klopp.

I bet365 kladinica dijeli mišljenje Kloppa, jer po koeficijentima City i Bayern imaju najviše šansi za titulu a nakon njih slijedi PSG.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!