NaslovnicaVijestiKLOPP KRITIZIRAO JEDNU OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA: Što dovraga radi?!

KLOPP KRITIZIRAO JEDNU OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA: Što dovraga radi?!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je kako će razgovarati sa dvije najveće zvijezde svog tima Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom nakon sinoćnje utakmice protiv Huddersfielda i visoke pobjede rezultatom 5-0.

Klopp kritizirao Salaha

Obojica su postigli po dva gola, Salah je stigao do svog 21. u sezoni, a Mane do 20. Svima je bilo jasno kako obojica silno žele Zlatnu kopačku, ali Klopp im je poručio kako bi trebali prestati misliti samo o postizanju golova, te da obuzdaju svoje napadačke instinkte i da misle na cijeli tim.

Nakon utakmice je rekao: “Razgovarao sam s njima, ne želim da se ponavljaju slične situacije. Međutim, svi smo ljudska bića, Salah ima 21 gol a Mane 20, tako da im ne možete puno prigovoriti, obojica su odigrali sjajno.”

“Kada vidite Salaha kako trči sa svakom loptom i ne dodaje ju nikom, pomislite ‘Šta dovraga radi? Sve je dobro, ali morali smo o tome razgovarati. Danas smo se fokusirali na napad, što je dobro prošlo. Ukoliko počnemo razmišljati tko bi trebao postići gol, tko bi trebao ovo, tko ono, onda nastaje veliki problem. Cijeli tim je odigrao jako dobro.”

Salah je jučer stigao do još jednog rekorda. Naime, postao je igrač sa najviše golova u prvih 100 nastupa u dresu ‘Redsa’, a Klopp je o tome rekao: “Svi ga s pažnjom prate ove sezone kako bi vidjeli da li je jednosezonsko čudo, ali on igra sjajno i pokazuje kako je to veće postignuće od postizanja 40 golova iz prošle sezone. Jako je napredovao ove sezone.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!