NaslovnicaVijestiKlopp: Mislio sam da se Mourinho šali kada mi je to rekao

Klopp: Mislio sam da se Mourinho šali kada mi je to rekao

Liverpool je savladao Tottenham u derbiju kola na Anfieldu (2:1), postigavši pobjednički pogodak u 90. minutu. Treneri oba tima imali su kratku raspravu nakon utakmice, a portugalski stručnjak je bio vidno nervozan.

“Rekao sam mu da je bolji tim izgubio. Nije se složio s tim, ali to je njegovo mišljenje”, rekao je Jose Mourinho, koji je, također, razočaran Kloppovim ponašanjem.

“Da sam se ja ponašao kao on pored terena, odmah bi me isključili. Da li biste vi željeli uzeti semafor od četvrtog sudije? Ne govorim ovo tek tako. Tužan sam”, rekao je Mourinho.

Klopp je za razliku od Mourinha ‘hladne glave’ sagledao čitavu situaciju, prokomentiravši izjavu Portugalca.

“Jose mi je rekao da je ‘bolji tim izgubio’. Mislio sam da se šali, ali nije. Nije spomenuo moje ponašanje. Ako jeste, onda je moj engleski lošiji nego što mislim. Nemam pojma o čemu se radi”, rekao je Klopp.

Nakon ove pobjede Liverpool se izdvojio na vrhu tabele sa 28 bodova, tri više od drugoplasiranog Tottenhama. Redsi u narednom kolu gostuju Crystal Palaceu, dok Spursi dočekuju Leicester.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!