NaslovnicaVijestiKlopp na poluvremenu telefonom nazvao svoje mlade igrače, a zatim je uslijedila...

Klopp na poluvremenu telefonom nazvao svoje mlade igrače, a zatim je uslijedila pobjeda: Evo što im je rekao njemački stručnjak!

Neil Critchley je otkrio da ga je menadžer Liverpoola nazvao telefonom na poluvremenu u revanšu četvrtog kola na Anfieldu protiv Shrewsburyja u utorak navečer.

Redsi su u prvom susretu odigrali neriješeno 2-2, nakon čega je naravno predviđena repriza te utakmice ovog tjedna u kojoj su naslovnice novina bile prepune odluke Jurgen Kloppa da ovaj susret igra U23 momčad.

S obzirom da je seniorski tim već planirao zimski odmor, Klopp je također prenio odgovornost na Critchleyja u sličnoj situaciji, gdje je preuzeo odgovornost u utakmici Liga kupa protiv Aston Ville u prosincu.

Srećom za Redse, oni su uspjeli da ostvare pobjedu u ovom susretu sa autogolom Ro-Shaun Williamsa koji je postignut u drugom poluvremenu.

Međutim, iako Klopp nije bio prisutan, ipak je uspio stupiti u kontakt na poluvremenu, a Critchley je otkrio što je rekao momčadi Liverpoola u svlačionici.

“On me nazvao telefonom na poluvremenu – tehnologija je čudesna stvar u današnje vrijeme! Ono što vam on daje jeste potpuna jasnoća i vjerovanje. Rekao im je da igraju na Liverpoolov način i da uzmu tu pobjedu”, rekao je Critchley.

“Tako igra prva ekipa, te je rekao da smo to mi, to je ono što radimo, za što se zalažemo i u što vjerujemo. I od poluvremena smo to i učinili.”

“još nisam provjerio telefon, ali na kraju sam imao poruke od osoblja da je trener apsolutno oduševljen.”

“A sada smo mu pružili odmor u toj utakmic kako bi se što bolje pripremio za Chelsea u narednoj.”

Klopp će bez sumnje biti oduševljen ishodom i to će sada opravdati njegovu odluku da pokaže vjeru u Critchleyja i mlade.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!