NaslovnicaVijestiKlopp nahvalio Mourinha pred derbi sa Tottenhamom

Klopp nahvalio Mourinha pred derbi sa Tottenhamom

Liverpool i Tottenham odigraće na Anfieldu najzanimljiviji duel 13. kola Premier lige, a menadžer Redsa Jurgen Klopp imao je samo riječi hvale za kolegu za suparničke klupe.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ističe da je Jose Murinho uradio impresivne stvari sa Tottenhamom, ali se nada pobjedi svog tima u srijedu.

Aktualni prvak dočekuje lidera na tabeli u srijedu od 21.00h u okviru 13. kola engleske Premier lige.

S obzirom na to da je Tottenham prošlu sezonu završio na šestom mjestu, novinari su upitali Kloppa da prokomentariše napredak sutrašnjeg rivala.

“Mourinho je pokazao nevjerovatne sposobnosti, impresivno je šta je uradio sa Tottenhamom. Veoma dobro su igrali ove sezone. Pretvorio ih je u mašinu za dobre rezultate. Ostvaruju ono što žele, uz dobru igru. Čak i kada nisu na maksimumu, pobjeđuju”, ocijenio je Klopp.

“Kad god igrate protiv Tottenhama, morate posebnu pažnju da obratite na Kanea i Sona. Njihov odnos sada funkcioniše na pravi način. Mogao bih mnogo dobrih stvari da kažem o Tottenhamu. Ali pokušaćemo da se borimo, pobijedimo”.

Liverpool i Tottenham imaju isti broj bodova iz 12 odigranih kola (25), ali tim iz Londona ima bolju gol razliku.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!