NaslovnicaVijestiKlopp nakon poraza od Watforda: Nismo bili dovoljno dobri

Klopp nakon poraza od Watforda: Nismo bili dovoljno dobri

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon poraza od Watforda rekao je kako “nisu bili dovoljno dobri”, te da je Watford zasluženo slavio. Liverpool je pretrpio prvi poraz u sezoni, te prvi nakon 44 uzastopne utakmice u Premier ligi.

Klopp nakon poraza od Watforda

“Nismo bili dovoljno dobri, jednostavno je. Oni su uradili tačno šta su željeli, mi nismo uradili ono što je trebalo da uradimo. Prvo poluvrijeme je prošlo sa mnogo trčanja, sa mnogo otvorenih situacija, ali nismo dodavali u pravom momentu jer ni posjed nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Malo smo to prilagodili u drugom poluvremenu i odmah smo bili bolji.”

“Ali, prije nego što smo mogli da dođemo do neke koristi od toga primili smo gol. Pokušavali smo, jer jedan gol ne odlučuje utakmicu ako dobro reaguješ, ali mi smo primili drugi gol. Ni tada nije bilo gotovo, ali nastavilo se onako kako je Watford želio. Sasvim su zasluženo pobijedili i meni ostaje samo da im čestitam”, izjavio je Klopp za Sky Sports nakon utakmice.

Njemački stručnjak je rekao da ga ne opterećuje to što sezonu ipak neće završiti bez poraza, i tako ponoviti Arsenalov uspjeh iz 2003/04.

“Nismo pohlepni. Ne možeš da dođeš do rekorda ako ti je to najvažnije i samo to želiš da postigneš. Rezultat dolazi sa dobrom igrom, a mi večeras nismo dobro igrali i to je ono što mene brine i o čemu ja razmišljam, a ne to što nećemo biti najbolji tim u Premier ligi ikada. Od sada možemo da počnemo novi niz ako hoćemo. Ali, noćas nismo bili dovoljno dobri i to moramo da priznamo”.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!