NaslovnicaVijestiKlopp nije pokleknuo i ispunio je svoje najveće obećanje navijačima Liverpoola u...

Klopp nije pokleknuo i ispunio je svoje najveće obećanje navijačima Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku

Cijenjeni The Athletic izvještava da je Liverpool jučer odbio službenu ponudu Al-Ittihada za Mohameda Salaha u iznosu od 100 milijuna funti. Prema ovom izvješću, ovim potezom su Liverpool i menadžer kluba Jürgen Klopp jasno stavili do znanja bogatom klubu iz Saudijske Arabije, kao i svim ostalim klubovima, da trenutno najbolji igrač Redsa nije na prodaju i da nema cijene po kojoj bi ga pustili da napusti Anfield na kraju prijelaznog roka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Izvješća navode da je ponuda koju je Al-Ittihad poslao Liverpoolu uključivala iznimno bogate bonuse, ali unatoč tome, odgovor Liverpoola ostao je nepromijenjen – Salah nije na prodaju.

“Mo je nogometaš Liverpoola, jednostavno je neophodan za stvari koje radimo. Ne znam je li stigla ponuda, ali čak i da postoji, odgovor bi bio – ne”, jasan je ranije bio njemački strateg. Odbijena ponuda govori da je situacija doista takva.

Salahu je Al-Ittihad poslao ponudu za trogodišnji ugovor tijekom kojeg bi zaradio ukupno 240 milijuna eura plaće. No, brojni svjetski mediji javljaju kako Al-Ittihad neće odustati od ove ponude te će se vratiti s još vrijednijom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!