NaslovnicaVijestiKlopp: Nismo vjerovali u pobjedu

Klopp: Nismo vjerovali u pobjedu

Liverpool ni nakon 11 utakmica u svim natjecanjima ne zna za pobjedu, no Jürgen Klopp ne diže paniku. No ono što brine je što su redsi u posljednjih osam utakmica remizirali, od čega ih je sedam završila 1:1 kao i protiv Southamptona.

Nismo vjerovali u pobjedu

“S nekoliko sam stvari zadovoljan. Protivnik je imao svježine jer je imao jednu utakmicu manje ovaj tjedan. Imali smo svoje trenutke i izgledne situacije”, rekao je Klopp i dodao:

“Deset minuta do kraja nismo se predali fizički, ali nismo vjerovali u pobjedu, to je problem. Zabili smo gol, a onda smo poklonili slobodan udarac. Takve stvari se trebaju izbjeći. Ne razumijem pritisak u ovom trenutku, ali igrači ga osjećaju, to je vidljivo. Nije kraj svijeta.”

 

BONUS

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!