NaslovnicaVijestiKlopp o Lallaninoj ozljedi, da li će propustiti SP?

Klopp o Lallaninoj ozljedi, da li će propustiti SP?

Jurgen Klopp, trener Liverpoola govorio je o Lallaninoj ozljedi, te rekao da je još uvijek isuviše rano za prognoza da li će propustiti SP u Rusiji.

Trener nogometaša Liverpoola Jürgen Klopp rekao je danas da je nova ozljeda Adama Lalan djelovala “vrlo ozbiljno”, ali je dodao da je još rano govoriti o tome da li su ugrožene njegove šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

“Izgledalo je baš loše, nešto je s mišićem … U prvom momentu, kada sam ga vidio kako se srušio, izgledalo je ozbiljno, da budem iskren”, rekao je Klopp za britanske medije.

[su_premierleague]

Liverpool je danas slavio protiv Crystal Palacea u gostima sa 2:1, ali je utakmicu obilježila i nova ozljeda Lallane. Engleski nogometaš se ozlijedio samo pet minuta nakon što je ušao u igru.

Domaća momčad je do vodstva stigla u 13. minuti, kad je srpski nogometaš Luka Milivojević realizirao kazneni udarac kojeg je skrivio Liverpoolov vratar Karius.

Zvijezda Manchester Uniteda prihvata ponudu PSG-a samo da bi pobjegao od Jose Mourinha

Transfer glasine: Mourinho želi nogometaša Bayerna, Robben donio odluku o nastavku karijere, Fabio Capello preuzima engleskog velikana

Gosti su u 49. minuti uhvatili zaostatak pogotkom Manea na asistenciju Milnera. Pogodak vrijedan tri boda za Liverpool je u 84. minuti postigao Egipćanin Mohamed Salah. Dejan Lovren u igru je ušao u 70. minuti kao zamjena za Lallanu, koji je samo pet minuta prije zamijenio Wijnalduma.

Lallana je uspio napustiti teren bez pomoći, ali je Klopp nakon meča bio zabrinut zbog Lallane koji se nedavno vratio na teren pošto se oporavio od ozljede bedra.

[su_cashout]

“On je naš prijatelj, naš momak, suigrač, naš igrač koji ima tešku sezonu. Možda je jedno od najvećih postignuća ovog tima da ima ovakvu sezonu bez Adama Lallane. Nikad nisam mogao pomisliti da je to moguće”, rekao je Klopp.

On je istakao da je nova ozljeda Lallane veliki udarac za Redse.

“Apsolutno je prerano govoriti o Svjetskom prvenstvu. Nadamo se da neće biti tako ozbiljno”, rekao je Klopp.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!