NaslovnicaVijestiKlopp o ždrijebu osmine finala i duelu sa Bayernom

Klopp o ždrijebu osmine finala i duelu sa Bayernom

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola, govorio je o ždrijebu osmine finala, nakon što je na današnjem ždrijebu u Nyonu odlučeno da će se Redsi sastati sa minhenskim Bayernom.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp svjestan je da njegov tim očekuje težak posao u osmini finala Lige šampiona, pošto je ždrijebom u Nyonu odlučeno da će igrati protiv Bayern Minhena.

Prvi meč igrat će se na Anfieldu 19. februara, a revanš na Allianz Areni zakazan je za 13. mart.

“Težak je ždrijeb. Riječ je o veoma dobrom timu. Ja se radujem, vratit ću se u Njemačku. Imamo vremena da se pripremimo. Nadam se da ću imati sve igrače na raspolaganju. Bit će teško, ali interesantno”, kazao je Klopp i dodao:

“Ovo je drugačiji Bayern od onog protiv kojeg sam ja igrao. Ovdje sam već tri godine. Znamo stadion, da će atmosfera biti odlična.”

Na pitanje koliko će zimska pauza uticati na spremnost klubova, njemački stručnjak je odgovorio:

“Zimska pauza neće napraviti razliku. Njemački klubovi imaju više vremena, dvije ili tri sedmice. Ali u februaru ne bi trebalo toliko da se osjeti.”

Kladionice daju podjednake šanse za prolaz u četvrtfinale i jednima i drugima – 1.90 su koeficijenti na oba tima u bet365 kladionici.

KLADI SE NA LIGU PRVAKA

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!