NaslovnicaVijestiKlopp objasnio zbog čega se njegov tim raspao na Villa Parku

Klopp objasnio zbog čega se njegov tim raspao na Villa Parku

Liverpool je doživio neviđenu blamažu na gostovanju Aston Villi (7:2) na Villa Parku, u krajnje neobičnom duelu, u kojem je aktualni prvak Engleske pored ionako teškog poraza mogao primiti i još golova!

“Pa ko želi izgubiti 7:2!? Prije nekoliko godina smo rekli da želimo ispisati povijest i jesmo, ali na krivi način. Ja vam mogu reći što sam ja vidio na ovoj utakmici. Aston Villa je odigrala jako dobro i iskoristila sve naše pogreške. Utakmica je imala čudan tijek, recimo, prvi pogodak nas je usporio, a to se nije trebalo dogoditi. Primali smo takve pogotke i ranije, ali nismo nikada nismo imali ovako slabu reakciju”, sumirao je utiske menadžer Redsa Jurgen Klopp.

“Igrali smo dobar nogomet u prema naprijed, ali nismo uspjeli postići gol. Aston Villa je bila sjajna iz kontranapada, ali naše reakcije da ih zaustavimo su bile ispodprosječne. U drugom dijelu smo promijenili neke stvari kako bi olakšali posao svima i imali smo dobrih trenutaka, ali nismo iskoristili svoje prilike za razliku od njih i to je ta razlika. Sve ono što se ne radi u nogometu mi smo večeras radili”.

Njemačkog stručnjaka su upitali zbog čega se njegov tim raspao na terenu:

“To je bilo neočekivano, ali se dogodilo. Večeras smo strpali sve ono loše u jednu utakmicu i nadam se da možemo sada krenuti ispočetka. Volio bih da sutra možemo imati trening kako bi porazgovarali o svemu, ali momci odlaze na reprezentativne zadatke. Nadam se da će se svi vratiti zdravi i da će biti spremni za Everton”, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!