NaslovnicaVijestiKlopp odgovorio na pitanje o Salahovom ostanku na Anfieldu

Klopp odgovorio na pitanje o Salahovom ostanku na Anfieldu

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp odgovorio je na pitanje o Salahovom ostanku na Anfieldu, nakon sjajnih igara koje pruža Egipćanin ove sezone.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp uvjeren je da na ljeto neće ostati bez najboljeg nogometaša Mohameda Salaha.

Hitri Egipaćanin ove sezone je “eksplodirao” u dresu Liverpoola, postigao je 39 golova u svim natjecanjima i skrenuo pažnju najbogatijih klubova, posebno Real Madrida.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Znam da se Salah osjeća prijatno na Anfieldu, naš stil igre mu totalno odgovara i nisam zabrinut da bi mogao da ode”, rekao je Klopp za njemački Bild.

Trenutno prvi strijelac engleske Premier lige, koji ujedno vodi i borbu za “Zlatnu kopačku” Europe, ima priliku da postane tek treći nogometaš u povijesti Liverpoola koji je dao preko 40 golova u sezoni.

Transfer glasine: City na ljeto troši 600 miliona funti, Benzema napušta Real i vraća se u Francusku, Niko Kovač od naredne sezone na klupi velikana

Iz UEFA-e donijeli konačnu odluku što se tiče Sergija Ramosa i njegove suspenzije! Vijest koja će mnoge razočarati

Prve nogometne korake Salah je napravio u omladinskom timu El Mokawloon. Godine 2010. potpisuje za prvi tim. U tom klubu ostaje do 2014. godine. Potom prelazi u Basel za 2,5 miliona eura. S klubom iz Švicarske dva puta osvaja prvenstvo. U 47 ligaških nastupa postigao je devet golova.

Njegovi nastupi nisu prošli neopaženo, a najkonkretniji je bio Chelsea, za koji potpisuje siječnja 2014. U sezoni 2014/15 sa Chelseajem osvaja Premier ligu i FA kup. Ipak, na Stamford Bridgeu nije dobio pravu priliku, pa je u prvoj polovini 2015. igrao na posudbi za Fiorentinu da bi potom bio posuđen Romi.

[su_watch_live_football]

Nakon što je u sezoni 2015/16 opravdao očekivanja, čelnici Rome otkupili su njegov ugovor od Chelseaja za 15 miliona eura. I sljedeću sezonu odigrao je na visokom nivou. Za Romu je odigrao 65 ligaških utakmica i postigao 29 golova.

Krajem sezone za njegove usluge zainteresirao se Liverpool, a do konačnog dogovora dolazi 22. lipnja 2017. Visina transfera iznosila je 45 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!