NaslovnicaVijestiKLOPP OTKRIO RAZLOG: Evo zbog čega Liverpool nije uspio dovesti zvijezdu Leicestera!

KLOPP OTKRIO RAZLOG: Evo zbog čega Liverpool nije uspio dovesti zvijezdu Leicestera!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp danas je otkrio novinarima kako je njegov klub bio zainteresiran za dovođenje defanzivca Leicester Cityja Bena Chilwella prije nekoliko godina, ali ‘Lisice’ mu nisu dozvolile odlazak iz kluba.

Liverpool nije uspio dovesti Chilwella

Engleski reprezentativac se sa prelaskom na Anfield povezuje još od 2016. godine, kada je ipak odlučio ostati i potpisati novi petogodišnji ugovor. U protekle dvije sezone, 22-godišnjak je postao jedan od ključnih igrača Leicestera, te jedan od najboljih bekova u Premier ligi.

Klopp je pred susret upravo protiv Leicestera u subotu na press konferenciji rekao: “Za Bena sam čuo još dok je bio na posudbi u Huddersfieldu. Međutim, Leicester ga nije želio pustiti da ode, tako da je još uvijek tamo, što je dobro za njega. Odrastao je kao igrač, nije više dječak, i u nogometnom smislu je izuzetan.”

 

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Chilwell se također ranije ovog tjedna u intervjuu za Sky Sports prisjetio 2016. godine i vremena kada ga je želio dovesti Liverpool: “Imao sam 17 godina u to vrijeme. Moj agent je bio taj koji se bavio tim stvarima, razgovarao sa predstavnicima Liverpoola i Leicester Cityja. U to vrijeme pokušavao sam se izboriti za U21 tim u Leicesteru, tako da sam bio fokusiran samo na to i moj napredak.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!