NaslovnicaVijestiKlopp otkrio šta je rekao nakon povratka Coutinha u svlačionicu Liverpoola

Klopp otkrio šta je rekao nakon povratka Coutinha u svlačionicu Liverpoola

Liverpool je dobio par sjajnih pojačanja u nedavno završenom prelaznom roku. U klub su stigli eksplozivni krilni igrači Mohamed Salah i Alex Oxlade-Chamberlain, kao i lijevi bek Andrew Robertson za ukupno 89 miliona eura.

Klopp otkrio šta je rekao nakon povratka Coutinha

Međutim, ono što je najviše brinulo navijače kluba je situacija vezana za Coutinha. Ipak, ta saga je gotova i on ostaje na Anfieldu još neko vrijeme.

Ofanzivni veznjak je propustio početak sezone zbog povrede leđa, ali se oporavio, te je nastupio prije par dana za reprezentaciju Brazila.

Prema mišljenju Jurgena Kloppa, Coutinho izgleda impresivno na treninzima.

“Trenirao je ovo jutro i gledajući ga pomislio sam da bismo ga možda odmah trebali poslati na teren.”

“Uvijek trebamo donijeti istu odluku, kada je igrač dovoljno spreman da zaigra. Pred Philippeom je sada malo više posla nego pred ostalima, ali je on vrlo raspoložen i uzbuđen.”

[su_bonus]

Njemački stručnjak je zadovoljan ostankom po mišljenju mnogih najveće zvijezde tima, te je otkrio da je Brazilac poput novog pojačanja.

Nakon povratka Coutinha u tim, Klopp je otkrio kako ga je dočekao u svlačionici, zajedno sa Oxlade-Chamberlainom: “Rekao sam jučer u svlačionici da svi pozdrave dva nova igrača, Oxa i Phila. Atmosfera u timu je sjajna.”

Uprkos tome što je zadovoljan Coutinhovim treninzima, Klopp dodaje da ga je ipak odlučio izostaviti sa liste pozvanih igrača za utakmicu protiv Manchester Citya u subotu iz predostrožnosti, te da se igrač sa tim u potpunosti složio.

[su_american_football_koef]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!