NaslovnicaVijestiKlopp: Ovo se nikada nije dogodilo u povijesti nogometa, a iznova se...

Klopp: Ovo se nikada nije dogodilo u povijesti nogometa, a iznova se događa ovoj generaciji

Trener Liverpoola Jürgen Klopp ponovno je kritizirao UEFA-u i FIFA-u zbog zgusnutog kalendara natjecanja, a ovoga puta nakon poraza od Manchester Uniteda 4:0 u pripremnoj utakmici rekao je da prvi put u povijesti igrači gotovo da nemaju odmora.

Klopp je rekao kako svim igračima treba dati dovoljno vremena za odmor jer ako UEFA i FIFA žele kvalitetne turnire, onda moraju imati odmorne, a ne umorne igrače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Moramo se pobrinuti da damo igračima dovoljno vremena za odmor. Sada imamo pet promjena i to je sjajna vijest, ali FIFA i UEFA moraju biti jako oprezni s onim što stvarno žele jer žele kvalitetne turnire i ako imate umorne igrače onda nemate kvalitetan turnir,” rekao je Klopp pa nastavio komentirati Svjetsko prvenstvo koje počinje u studenom, a završava u prosincu:

“Moramo razmišljati, ali moraju razmišljati i čelnici Premiershipa. Tjedan odmora između finala i Boxing Daya. Recimo da Engleska postane svjetski prvak, a sedam dana kasnije je Boxing Day i svi očekuju da ćeš opet biti u formi. Ovo se nikada nije dogodilo u povijesti nogometa, ali ovoj se generaciji događa uvijek iznova. Ne uvijek iste, ali slične situacije.”

Na kraju, Klopp je rekao da igračima treba dati prave stvari, odnosno odmor, kako bi mogli igrati na najvišoj razini.

Podsjećamo, Liverpool je izgubio od Manchester Uniteda rezultatom 4:0 nakon što je već na poluvremenu imao zaostatak od 3:0, no jasno je da se radi o prijateljskoj utakmici.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!