NaslovnicaVijestiKlopp prokomentirao dolazak Ancelottija na klupu Evertona

Klopp prokomentirao dolazak Ancelottija na klupu Evertona

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp prokomentirao je dolazak Carla Ancelottija na klupu gradskog rivala Evertona. Italijanski stručnjak će danas debitovati na klupi Evertona, a bliži se i duel sa Redsima.

Klopp prokomentirao

“Imamo tri veoma važne utakmice do tog susreta protiv Evertona, ali se svakako veoma radujem. Ne mogu da pričam još detaljno o tome. Jasno mi je da vas sve to sada zanima, već sam morao nekoliko puta da prokomentarišem i sve njegove uspjehe i rekorde. Sve je to sjajno. Veliki trenutak za sve, naročito za Everton. Ali i za nas, volim naš odnos, veoma ga cijenim, obožavam ga”, rekao je Klopp i dodao:

“Teško je u ovom poslu imati velike prijatelje. Znate, mi smo bili prijatelji i prije nego što smo postali menadžeri u Premier ligi. Viđali smo se i uvijek imali poseban odnos. Sada ćemo se viđati više nego što smo navikli na to. Volio bih da mogu da mu poželim sreću. Šalim se. Božić je, tako da mu želim mnogo sreće”.

Carlo Ancelotti prvu utakmicu na klupi Evertona ima upravo u četvrtak, na Boxing Day, kada će na Goodison Parku ugostiti Burnley (16.00h).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!