NaslovnicaVijestiKlopp: Propustili smo veliku priliku

Klopp: Propustili smo veliku priliku

Menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp, bio je ponosan na nastup svog tima u remiju protiv Tottenhama na White Hart Laneu, ali ističe da su propustili veliku priliku da upišu drugu pobjedu u sezoni.

Klopp i Pochettino

James Milner, koji je igrao na za njega neprirodnoj poziciji lijevog beka, doveo je Redse u vođstvo pogotokom sa bijele točke u finišu prvog dijela, prije nego što je Sadiu Maneu nepravedno poništen gol zbog navodnog ofsajda.

“Bože moj, šta da kažem?!”, bio je komentar Kloppa na spornu situaciju.

Spursi su bili na ivici poraza pošto su gosti nizali šanse pred njihovim golom, ali su se vratili pogotkom Dannyja Rosea.

Utakmica je još jednom istakla nekonstantnost Redsa, bili su daleko bolji tim u ovom okršaju, ali su kažnjeni kada su se povukli.

“Osjećam se pomalo razočarano kada igramo kao danas jer je trebalo da dobijemo utakmicu. Napravili smo grešku kod njihovog gola”

“Imali smo šanse, čak i jednu u 92. minutu. Ova utakmica je opet pokazala šta možemo da napravimo i kako možemo da igramo”.

“Volio bih da smo dobili, ali moramo se zadovoljiti sa bodom protiv rivala kakav je Tottenham”, rekao je Klopp.

KLADI SE
Mauricio Pochettino, menadžer Tottenhama, izjavio je: “Vrlo sam zadovoljan igrom. Utakmcie protiv Liverpoola su uvijek teške, imaju odlične igrače.”

“Mislim da je to bila odlična utakmica sa visokim tempom”.

“Sve u svemu, zadovoljni smo. Oni su u prvom dijelu bili bolji, a mi u drugom”, rekao je Pochettino.

Strijelac gola za Spurse, Danny Rose rekao je: “Bio je to težak meč, remi je vjerovatno najpravedniji rezultat”.

Liverpool u narednom kolu na svom Anfieldu dočekuje aktuelnog šampiona Leicestera, dok će Tottenham gostovati Stoke Cityju.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!