NaslovnicaVijestiKLOPP ZVANIČNO POTVRDIO: Ova dva igrača napuštaju Anfield krajem lipnja!

KLOPP ZVANIČNO POTVRDIO: Ova dva igrača napuštaju Anfield krajem lipnja!

Liverpool je danas potvrdio da će Daniel Sturridge i Alberto Moreno napustiti klub kada njihovi ugovori isteknu krajem lipnja.

KLOPP ZVANIČNO POTVRDIO

29-godišnji Sturrdige je sa Redsima od 2013. godine, ali brojne ozljede su ga sputavale u njegovoj karijeri i zbog toga je ispao iz sastava Jurgen Kloppa.

Što se tiče Morena, Španjolac odlazi nakon pet godina kao pobjednik Lige prvaka nakon pobjede Liverpoola od 2-0 protiv Tottenhama u finalu u subotu.

Navijači Liverpoola neće biti previše tužni kada ova dva igrača odu, ali Jurgen Klopp se već zahvalio obojici na uslugama.

Portugal – Švicarska: Završnica Lige nacija

“Najvažnije je reći da su ovo dva izuzetna igrača i hvala im”, rekao je Nijemac u svojoj izjavi.

“Bili su ovdje kada sam došao kao menadžer i tijekom tog razdoblja oni su – kao i bilo tko drugi – pomogli da se uspostavimo kao tim koji će se kretati u pravom smjeru.”

“Bez njih ne bismo bili tim i klub koji smo u ovom trenutku.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!