NaslovnicaVijestiKlub iz Premier lige vraća Daniel Sturridgea u Englesku za 4.2 milijuna...

Klub iz Premier lige vraća Daniel Sturridgea u Englesku za 4.2 milijuna funti!

Siječanj je veliki mjesec za bilo koju momčad koja se bori za ispadanje. Moguće je da bi neki dobro osmišljeni transferi mogli napraviti razliku, ali gotovo svaki transfer bit će na neki način kockanje.

Klub iz Premier

To se posebno odnosi na potpisivanje napadača. Svi žele nekoga na koga se mogu osloniti, ali takvi su igrači rijetki, skupi i uglavnom nisu dostupni u siječnju.

To znači da moraju preuzeti rizik zbog nekoga iz inozemstva, niže lige ili nekoga s dokazanom sposobnošću koji također ima problema s ozljedama.

Daniel Sturridge bi upao u tu zadnju kategoriju, a Talksport je izvijestio da Aston Villa želi da ga vrati u Premier ligu. Bivši igrač Chelseaja i Livepoola gostuje u Turskoj s Trabzonsporom, a četiri gola i četiri asistencije u devet ligaških utakmica pokazuju kako i dalje može dati doprinos.

Izvješće kaže da su napravili ponudu od 4,2 milijuna funti, a turska ekipa bi sigurno željela da se njegova velika plaća skine sa dnevnog reda.

On je sigurno iskusni igrač Premier lige koji bi mogao biti dobro pojačanje ako ostane u formi, ali njegovo vrijeme u Liverpoolu pokazalo je da bi se mogao mučiti s tim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!