NaslovnicaVijestiKlub svih klubova, potez svih poteza: Nakon odlaska Coutinha iz Liverpoola su...

Klub svih klubova, potez svih poteza: Nakon odlaska Coutinha iz Liverpoola su uradili nešto zapanjujuće i tako dokazali svoju veličinu

Nakon odlaska njihove najveće zvijezde i najboljeg igrača kluba Philipphe Coutinha, Liverpool će učiniti nešto što niko prije njih nije uradio  u historiji ove igre. Sa ovim potezom su dokazali svoju veličinu i pokazali koliko im je zapravo stalo do navijača njihovog kluba.

Nakon odlaska Coutinha

Coutinho je otišao. To su potvrdili i Barcelona i Liverpool, koji je zaradio astronomski iznos na račun brazilskog reprezentativca. Nogometni as iz Brazila sam je htio napustiti klub, a obožavatelji engleskog giganta primili su ovu vijest sa pomješanim osjećanjima. Gubitak izvanrednog nogometaša definitivno je udarac, ali nezadovoljnog nogometaša ne želi niko u klubu.

>> REAL U KUPOVINI: Zidane dovodi dva ključna pojačanja

Ali ipak Liverpool se je pobrinuo da barem nekako ublaži bol navijača kluba, koji su posebno bili vezani na brazilskog nogometaš. Kao što je otkriveno u službenoj objavi o odlasku Coutinha iz kluba, svi oni koji su pred početak ove sezone kupili dres navedenog igrača, će dobiti povrat novca. Ili ipak vrijednostni bon.

[su_bonus]

„Kad je napokon ozvaničio transfer, svi ljubitelji Liverpoola koji su kupili dres s imenom i brojem Coutinha za 2017/18 sezonu, u zamjenu će dobiti poklon bon u iznosu od 50 funti (56 eura), navedeno je u priopćenju iz kluba. To znači da mogu koristiti taj novac u klubskoj trgovini za neki drugi dio klupske opreme.”

Liverpool si naravno može priuštiti takav potez, jer će zaraditi nevjerojatnih 160 milijuna eura s transferom brazilske zvijezde u Barcelonu!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!