NaslovnicaVijestiKlub zvanično potvrdio: Jose Mourinho novi trener tima iz Serie A!

Klub zvanično potvrdio: Jose Mourinho novi trener tima iz Serie A!

Jose Mourinho je novi trener talijanske Rome, objavio je klub danas na svojim službenim stranicama. On će naslijediti svog kolegu Portugalca Paola Fonsecu nakon što je jučer dobio otkaz.

“Sretni smo što možemo objaviti da smo postigli dogovor sa Joseom Mourinhom, koji je potpisao ugovor sa našim klub uoči nove sezone,” glasila je objava Rome.

Portugalski stručnjak se tako nakon 11 godina vrato u Seriju A u kojoj je posljednji put vodio Inter do naslova prvaka, talijanskog kupa i Lige prvaka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!