NaslovnicaVijestiKlupski menadžer otkrio kako je Barcelona napravila pristup za napadača koji ima...

Klupski menadžer otkrio kako je Barcelona napravila pristup za napadača koji ima otpusnu klauzulu od 50 milijuna eura!

Trener Real Betisa Rubi rekao je da je Barcelona napravila pristup za napadača Lorena Morona.

Klupski menadžer otkrio

26-godišnjak je do sada igrao prilično dobro za ekipu iz La Lige ove sezone, postigavši ​​deset golova, dok je u 25 nastupa do sada osigurao tri asistencije u svim dosadašnjim natjecanjima. Moron je u posljednje vrijeme bio povezan s Barcelonom, a Marca je tvrdila da je katalonski klub napravio pristup za njega.

Rubi je potvrdio da je Blaugrana pristupila 26-godišnjem napadaču, ali Betis ne želi da ga proda. Kako citira Goal.com, 50-godišnjak je rekao: “Loren će sezonu završiti s Betisom. Pitali su, ali operacija nije 99% provedena. Ne želimo da on ode.. Loren trenira jednako dobro kao i uvijek.”

“Nismo mogli potpisati drugog igrača ako nije plaćena klauzula o njegovom puštanju. Loren vrijedi 50 milijuna eura. Informacije koje mi imamo su da je on [ostao] ovdje i to je sve što mi želimo. ”

Moron je jedan od najvažnijih igrača Betisa, tako da klub možda nije previše voljan da ga pusti. S obzirom da ugovor 26-godišnjaka istječe 2022. godine, Betis će željeti zaraditi što više novca od njegovog transfera ako želi otići.

Barceloni će možda trebati nekoliko napadačkih pojačanja, a Moron je netko tko bi mogao biti prikladna zamjena za Luisa Suareza. Što se tiče dugoročne zamjene, netko poput Lautara Martineza bio bi bolja opcija.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!