NaslovnicaVijestiKO ĆE BITI NOVI KAPITEN BAYERNA: Niko Kovač uopšte nema dilemu!

KO ĆE BITI NOVI KAPITEN BAYERNA: Niko Kovač uopšte nema dilemu!

Kada je preuzeo klupu Bayerna, odnosno kada je bilo saopšteno da će Niko Kovač predvoditi Bavarce, javnost je bila skeptična. I ako takmičarska sezona još uvijek nije počela, jasno je da je Kovač u Bayern unio novu dimenziju koja bi trebala funkcionisati savršeno. Kovač je jučer, donio odluku ko će biti novi kapiten kluba. Izbor je očekivan.

Novi trener njemačkog nogometnog diva Bayern Munchen Niko Kovač rekao je da ne želi promijeniti hijerarhiju u svlačionici kluba te je potvrdio da će vratar Manuel Neuer nastaviti nositi kapitensku vrpcu u bavarskom timu i u naarednoj sezoni.

>> NIKO KOVAČ RAZVESELIO NAVIJAČE BAYERNA: On će biti naše NAJVEĆE POJAČANJE!

“Nećemo ništa promijeniti što se tiče kapitena”, rekao je Kovač jučer u razgovoru za Kicker, što znači da će napadač Thomas Müller i dalje biti Neuerov prvi zamjenik.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kovač je istaknuo da ima više igrača u svojoj momčadi koji bi mogli preuzeti vodstvo, među kojima su Arjen Robben, Franck Ribery, Mats Hummels i Jerome Boateng, te ej diplomatski dodao da su “svi oni kapetani, iako ne nose kapitensku vrpcu. ”

Kovač se priključio Bayernu ovog ljeta iz Eintrachta, a az njega su Bavarci morali platiti  naknadu od 2,2 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!