NaslovnicaVijestiKoeman se žali na suđenje i VAR nakon poraza od Getafea

Koeman se žali na suđenje i VAR nakon poraza od Getafea

Ronald Koeman doživio je svoj prvi poraz na klupi Barcelone, na gostovanju Getafeu (1:0), a nakon utakmice nizozemski stručnjak se požalio na suđenje.

“Bilo je mnogo faulova, posebno na startu i nismo mogli da uđem u pravi ritam. Sudac je usporio igru i iskreno, bilo je veoma teško da postignemo gol. Takođe mislim da smo u nekoliko navrata oštećeni, i pitam se da li je uopšte postojao VAR na ovoj utakmici” izjavio je Koeman.

Iznenađenje je bilo pojavljivanje 17-godišnjeg Pedrija u startnoj postavi, dok je izostavljen Brazilac Coutinho, koji je zamijenio Pedrija u 62. minutu..

“Pedri je već sada odličan igrač i pokazao je da ima kvalitet za Barcelonu. Coutinha smo namjerno odmarali, odigrao je mnogo minuta za reprezentaciju Brazila u protekloj nedjelji.”

Pokušao je Nizozemac i da Griezmanna stavi na mjesto klasičnog napadača, međutim, Francuz i dalje igra daleko od vrhunske forme.

“Imamo mnogo kvaliteta u napadum i nogometaše koji mogu da igraju na više od jedne pozicije. Probali smo sa Griezmannom na mjestu centarfora. Važno nam je da imamo nekoliko opcija i da možemo da se prilagođavamo situaciji”, izjavio je Koeman.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!