NaslovnicaVijestiKoja mu je sljedeća destinacija? Tri kluba zainteresirana za Isca

Koja mu je sljedeća destinacija? Tri kluba zainteresirana za Isca

Navodno su tri kluba zainteresirana za Isca, pošto se sjajni veznjak našao u nemilosti novog trenera Real Madrida, Santiaga Solarija.

 

Argentinski trener Santiago Solari je u nedavnoj utakmici Reala protiv Rome na tribine poslao Isca, a brojni španjolski mediji prokomentirali su taj čin kao mogućnost da bi španjolski veznjak mogao biti sljedeća zvijezda koja će napustiti klub iz Madrida.

“Pojedine odluke donose se u određenim trenucima, a mi smo ti koji ih donosimo u Realu. One su sportske prirode. Radi se o fiktivnom problemu, koji ne postoji. Svi odabrani moraju biti maksimalno spremni za nastup”, rekao je Solari.

Nije želio detaljnije govoriti o slučaju Isco, dok španjolski mediji pišu da ga je u potpunosti prekrižio jer navodno osjeća da ga španjolski reprezentativac ne poštuje. Isco je nastupio u samo tri susreta otkako je Solari preuzeo Real, a ukupno na terenu nije proveo niti 90 minuta.

Inače Isco je kažu španjolski novinari bio 100% fizički spreman za meč sa Romom, pa su zato još snažnije spekulacije da je Isco u svađi sa Solarijem.

Nakon nedavnog poraza od Eibara, Isco se navodno odbio i rukovati s trenerom, a Solari sjajnom veznjaku zamjera i nezalaganje na treninzima. Za dovođenje Isca u siječnju zainteresovani su Juventus, Napoli i Manchester City, piše AS.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!