NaslovnicaVijestiKomentar Thomasa Tuchela Toddu Boehlyju o Cristianu Ronaldu promijenio je njihov odnos

Komentar Thomasa Tuchela Toddu Boehlyju o Cristianu Ronaldu promijenio je njihov odnos

Odnos Thomasa Tuchela i vlasnika Chelseaja Todda Boehlyja navodno je puknuo zbog potencijalnog transfera Cristiana Ronalda.

Ovaj 49-godišnjak dobio je otkaz u srijedu nakon poraza 1-0 od zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Chelsea je ovu sezonu započeo s tri poraza i trenutno je šesti na ljestvici. Tuchelov otkaz se, navodno, ne svodi samo na rezultat iz prve utakmice Lige prvaka.

Tvrdi se da se on i Boehly nisu slagali oko prijelaznog roka, pogotovo oko Ronaldova transfera. Napadač Manchester Uniteda izrazio je želju da napusti Old Trafford nakon što nisu uspjeli završiti među prva četiri.

Ronaldo je očajnički želio igrati Ligu prvaka i činilo se da je prelazak u Chelsea bio velika opcija. Boehly je želio potpisati ugovor o kupovini i vidio je Ronalda kao savršenu priliku.

Tuchel se međutim nije složio i umjesto toga je forsirao Pierre-Emericka Aubameyanga, s kojim je prethodno radio u Borussiji Dortmund.

Prema Christianu Falku, Tuchel je otkrio neke surove istine o Ronaldu. Navodno je rekao Boehlyju: “Ronaldo će uništiti duh u mojoj svlačionici, potpuno će je uništiti svojim ponašanjem.”

Ronaldo je postigao 24 gola u svim natjecanjima, ali je United zabilježio najmanji broj bodova u Premier ligi. Glasine također sugeriraju da je Ronaldo izazvao veliku podjelu u svlačionici, zbog čega je Tuchel odustao od njegovog potpisa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!