NaslovnicaVijestiKONAČNO: Anthony Martial donio odluku o svojoj budućnosti u Manchester Unitedu!

KONAČNO: Anthony Martial donio odluku o svojoj budućnosti u Manchester Unitedu!

Krilni igrač Manchester Uniteda Anthony Martial u proteklih nekoliko mjeseci dosta sa povezivao sa odlaskom sa Old Trafforda.

Martial odlučio ostati

Toliko je želio otići iz kluba da je čak i njegov agent Philippe Lamboley to priznao početkom ljeta. On je u intervjuu az RMC Sport izjavio: “Nakon što smo razmislili o svim faktorima i mogućnostima, Anthony želi otići iz Manchester Uniteda.”

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Ipak, dodao je: “Važno je zapamtiti kako je on vezan ugovorom za Manchester United i klub će imati posljednju riječ. Poštovat ćemo njihovu odluku. Anthony je razočaran jer je tokom protekle tri sezone pokazivao ljubav prema navijačima. Da nije bilo njihove bezuvjetne podrške, on bi već i ranije zatražio odlazak. Svako ima svoje mišljenje, ali mislim da on treba razmišljati o svojoj karijeri.”

[su_bet365_koeficijenti]

Za francuskog napadača interes su pokazivali Chelsea i Tottenham Hotspur, ali 22-godišnjak će po svemu sudeći ipak ostati u Manchester Unitedu, s obzirom da je prelazni rok za klubove iz Premier lige završio ranije ovog mjeseca. On se nedavno posvađao sa Joseom Mourinhom, koji ga je kritikovao jer je napustio pripreme zbog rođenja djeteta, ali on mu je odgovorio kako mu je obitelj uvijek na prvom mjestu. Unatoč svemu tome, kako danas pišu engleske novine The Sun, Martial je navodno odlučio kako želi ostati u klubu ove sezone, boriti se za mjesto u početnih 11 i pokazati što zna.

On ranije ovog ljeta nije dobio poziv od strane izbornika Didiera Deschampsa na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje su ‘Trikolori’ osvojili titulu pobijedivši Hrvatsku u finalu, što mu je svakako dodatna motivacija da se vrati u formu ove sezone, u kojoj će mu, baš kao i prošle, konkurencija u timu ‘Crvenih vragova’ biti Alexis Sanchez i Marcus Rashford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!