NaslovnicaVijestiKONAČNO OTKRIVENO: Evo u koji klub napadač Genoe Krzysztof Piatek želi otići!

KONAČNO OTKRIVENO: Evo u koji klub napadač Genoe Krzysztof Piatek želi otići!

Kako otkriva Goal, zvijezda i napadač Genoe Krzysztof Piatek sanja o prelasku u redove jednog od najvećih europskih klubova, a riječ je o Barceloni.

Piatek želi u Barcelonu

23-godišnjak je u Genou stigao iz poljske Cracovije proteklog ljeta za samo 4,5 miliona eura, a u devet odigranih utakmica ove sezone postigao je čak 13 golova, te tako privukao pažnju mnogih velikana, uključujući i Chelsea.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, njegova željena destinacija je Camp Nou, ali u talijanskom klubu nemaju namjeru pustiti ga da ode do kraja sezone, te on najvjerovatnije ostati na Luigi Ferraris stadionu do sljedećeg ljeta, kada bi mogao otići u katalonski klub. Naime, Barcelona će po svemu sudeći biti u potrazi za novim napadačem u skorijoj budućnosti, s obzirom da Borussia Dortmund planira otkupiti ugovor posuđenog Paca Alcacera za oko 23 miliona eura, te na to da Muniru El Haddadiju ugovor ističe na kraju sezone.

Predsjednik Genoe Enrico Prezioso potvrdio je kako su brojni klubovi pokazali interes za dovođenje njihove zvijezde. U intervjuu za Gazzettu dello Sport on je izjavio: “Već dobjamo mnogo telefonskih poziva u vezi njega. Siguran sam da će otići u vrhunski klub. Odlučit ću o cijeni, ali mnogo talijanskih i europskih klubova je zainteresovano za njegovo dovođenje.”

Piatekov agent Tomasz Magdiarz izjavio je kako je trenutna sjajna forma njegovog klijenta rezultat njegovog karaktera, te je dodao kako je i on također kontaktiran od strane nekoliko klubova iz Europe. Na pitanje novinara Goala da komentariše sjajne igre Poljaka u novoj sezoni, on je rekao: “Mislim da je to zbog toga što je on vrlo skromna osoba. Ima veliki utjecaj u Seriji A, ali ostaje prizemljen. U kontaktu smo s nekoliko klubova, ali neću govoriti o tome.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!