NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Agent Marca Asensija poslao jasnu poruku Liverpoolu!

KONAČNO SE OGLASIO: Agent Marca Asensija poslao jasnu poruku Liverpoolu!

Agent zvijezde Real Madrida i španjolskog reprezentativca Marca Asensija konačno se oglasio povodom špekulacija o odlasku njegovog klijenta sa Santiago Bernabeua.

Asensio ostaje u Real Madridu

Asensio, koji je postigao 11 golova i podijelio šest asistencija u ukupno 53 nastupa prošle sezone, već neko vrijeme se povezuje sa prelaskom u Liverpool, ali, ako je vjerovati njegovom agentu, do tog transfera neće doći.

[su_bet365_koeficijenti]

Početkom ljeta pojavile su se špekulacije kako čelnici Real Madrida planiraju prodati 22-godišnjaka kako bi mogli financirati transfer Neymara, ali odlaskom Zinedinea Zidanea i dolaskom novog trenera Julena Lopeteguija, koji je trenirao Asensija u reprezentaciji, situacija se promijenila. U intervjuu za Calcio Mercato, na pitanje novinara da li ima istine u tim špekulacijama, njegov agent Horacio Gaggioli je rekao: “Marco Asensio neće napustiti klub. Napreduje iz dana u dan i vjerujem da će sljedeće sezone biti važan igrač tima, ostaje u Real Madridu.”

Asensio je prošlog mjeseca dao zanimljivu izjavu, kada je odbio negirati špekulacije, te dodao kako će razgovarati sa novim trenerom Lupeteguijem o svojoj budućnosti u klubu. Naime, rekao je: “Odlazak u Liverpool? Kada se završi Svjetsko prvenstvo pričat ćemo o tim stvarima, ali sada sam fokusiran na nastupe za reprezentaciju. Sretan sam što je Julen stigao u Real Madrid, nakon Svjetskog prvenstva ću razgovarati s njim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!