NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Alexis Sanchez rekao o odlasku Josea...

KONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Alexis Sanchez rekao o odlasku Josea Mourinha iz Manchester Uniteda!

Zvijezda Manchester Uniteda Alexis Sanchez negirao je kako je imao okladu sa suigračem Marcosom Rojom u vezi odlaska bivšeg trenera Josea Mourinha, kojem se zahvalio što ga je doveo na Old Trafford.

Sanchez se zahvalio Mourinhu

Portugalski stručnjak je dobio otkaz na klupi ‘Crvenih vragova’ u utorak nakon razočaravajućeg početka nove sezone, a kap koja je prelila čašu bio je veliki poraz protiv velikog rivala Liverpoola na Anfieldu, kada je rezultat glasio 3-1.

Sanchez nije nastupio na posljednjih šest utakmica zbog povrede tetive noge, od koje se trenutno oporavlja u rodnom Čileu, te bi se na teren trebao vratiti sljedećeg mjeseca. Engleski mediji su jučer izvijestili kako je bivši krilni igrač Arsenala imao okladu sa suigračem Rojom u čak 20000 funti da će Mourinho dobiti otkaz, ali 30-godišnjak, koji je proslavio rođendan ranije ovog tjedna, bijesno je reagovao na te optužbe.

On je na svom službenom twitter profilu napisao: “Ovo je LAŽ! Jose mi je dao priliku da igram za jedan od najboljih timova na svijetu i imam samo riječi hvale za njega. Mi smo zaista ujedinjen tim, mi smo Manchester United. Jedva čekam da ponovo pomognem suigračima, sretno vam sutra.”

Sanchez se u posljednjih nekoliko mjeseci sve češće povezivao sa odlaskom sa Old Trafforda zbog navodne svađe sa Mourinhom, čiji način igre mu nije nimalo odgovarao, kao ni većini njegovih suigrača. Kao Joseova zamjena, na klupu Uniteda je stigao bivši igrač kluba Ole Gunnar Solskjaer. Na pitanje novinara kako planira izvući najbolje iz ekipe koju je naslijedio od Mourinha, legendarni napadač je rekao: “Moj zadatak je pomoći igračima, učiniti ih korisnim, svi žele biti dio Manchester Uniteda. U svojoj karijeri sam imao najboljeg trenera kada je u pitanju odnos sa igračima i komunikacija. Sjest ću i popričati sa onima koji ne igraju.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!