NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Frenkie De Jong rekao o mogućem...

KONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Frenkie De Jong rekao o mogućem odlasku u Barcelonu ovog ljeta!

Vezni igrač Ajaxa i jedan od najtalentiranijih mladih nizozemskih igrača Frenkie De Jong potvrdio je kako neće otići u Barcelonu ovog ljeta, s obzirom da je njegov klub na korak od igranja u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone.

De Jong ostaje u Ajaxu

Španjolski mediji su ranije ovog ljeta izvijestili kako su čelnici klubova postigli dogovor oko njegovog transfera ukoliko se Ajax ne uspije kvalificirati u Ligu prvaka.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Međutim, nakon pobjede u prvoj utakmici play-offa protiv Dynamo Kieva (3-1), nizozemski velikan je već jednom nogom u grupnoj fazi najelitnijeg europskog natjecanja, a ukoliko se zaista kvalificiraju, to će im biti prvi put još od 2014. godine. De Jong je nakon te utakmice potvrdio kako ostaje u Nizozemskoj, nagovijestivši kako rezultat uzvratne utakmice neće biti bitan, ali je i dodao kako bi odlazak u Barcu bio veliki korak u njegovoj karijeri.

Na Camp Nou se nadaju kako će Ajax ipak ispasti sljedećeg tjedna, što bi ih natjeralo na prodaju 21-godišnjaka kako bi izbjegli kršenje financijskog fair-playa, a od njegove prodaje bi mogli zaraditi oko 50 miliona eura. De Jong je u Ajax stigao besplatno iz Willema prije tri godine, te trenutno ima ugovor sa nizozemskim velikanom do ljeta 2022. godine. Otkako je debitovao za klub u sezoni 2016/17, ukupno je odigrao 44 utakmice, postigao dva gola i podijelio devet asistencija u svim takmičenjima.

On je prošlog mjeseca, kada su se tek pojavile špekulacije o njegovom odlasku u Barcu, rekao: “Špekulacije o odlasku ne prestaju. Vidim sve vijesti, svi mi govore o tim špekulacijama. U početku sam mislio da je to smiješno, a onda sam se počeo pitati da li će ovo ikad prestati. Osim toga, ovo ljeto je bilo sasvim normalno za mene.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!