NaslovnicaVijestiKorona prekinula transfer snova: Pandemija zaustavila pregovore sa igračem koji bi izazvao...

Korona prekinula transfer snova: Pandemija zaustavila pregovore sa igračem koji bi izazvao euforiju u Valenciji

Španjolska Valencia željela je najaviti veliko pojačanje prije službenog kraja sezone, ali zbog pandemije koronavirusa i pratećih neizvjesnosti, to trenutno nije izvedivo te su se pregovori zaustavili.

Sjajni španjolski vezni igrač David Silva napustiće Manchester City nakon završetka ove sezone, a prije nego što je izbila pandemija, 34-godišnjak je, kako se navodi bio duboko umiješan u razgovor s klubom, u kojem je upozorio svjetsku nogometnu javnost na sebe. Nakon 10 godina izvan ‘domovine’, Valencia ga je željela vratiti, a ESPN izvještava da je Silvin povratak danas možda već bio i službeno najavljen i potvrđen da nije bilo koronavirusa.

CIES objavio najveće “izvoznike” nogometaša na svijetu: Ubjedljivo vodi Brazil, u top 10 dvije zemlje iz nekadašnje države

Silvi ugovor s Cityjem istječe 30. lipnja, ali trenutni razgovori o preseljenju u Valenciju zaustavili su se zbog neizvjesnosti oko pitanja kada će se i kako nastaviti sezona. FIFA je već najavila da će se svi postojeći ugovori koji su na snazi ​​do kraja sezone automatski obnavljati do stvarnog kraja sezone, ali postoje određeni problemi s zakonskim provođenjem ove odluke.

ESPN tvrdi da će Silva morati sklopiti novi kratkoročni ugovor s Cityjem do najavljenog kraja sezone, odnosno trebao bi napustiti klub kao slobodan agent prema važećem ugovoru 30. lipnja.

Valencia je, kako se izvještava, Davidu Silvi bila spremna ponuditi, unatoč njegovim godinama, trogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!