NaslovnicaVijestiKRADU METU UNITEDU: Liverpool spremio ponudu za jednog od najboljih igrača Serije...

KRADU METU UNITEDU: Liverpool spremio ponudu za jednog od najboljih igrača Serije A!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, predstavnici Liverpoola su stupili u kontakt sa čelnicima Napolija kako bi razgovarali o mogućoj kupovini jednog od najboljih igrača talijanskog velikana, a riječ je o Kalidouu Koulibalyju.

Liverpool želi Koulibalyja

Centralni defanzivac se već dugo vremena povezuje sa prelaskom u redove Manchester Uniteda, Liverpoolovog najvećeg rivala, ali su Napolitanci odbili nekoliko ponuda ‘Crvenih vragova’ za njega.

Navodno, ne pristaju ga prodati za cifru manju od 100 miliona funti, a u cijelu transfer dramu se sada uključio i Liverpool, izvještavaju novine Il Mattino. Naime, u izvješću piše kako su ‘Redsi’ stupili u kontakt sa Koulibalyjevim agentom Falijem Ramadanijem, kojeg su pitali da li bi on bio zainteresiran za dolazak na Anfield.

Trener novog europskog prvaka Jurgen Klopp u reprezentativcu Senegala vidi sjajnog partnera za Virgila van Dijka u srcu obrane njegovog tima, nakon što nisu uspjeli nagovoriti kapitena Ajaxa Matthijsa de Ligta da dođe u klub. Međutim, uprkos svemu ovome, Liverpool nije spreman ponuditi 100 miliona funti, koliko napoli traži za 27-godišnjaka.

Kako izvještavaju engleski mediji, još uvijek nije sasvim poznato koliko novca ‘Redsi’ imaju na raspolaganju u ovom ljetnom prelaznom roku, ali u posljednjih nekoliko godina su poznati po tome da im nije problem izdvojiti koliko god je novca potrebno kada jedna od njihovih glavnih meta postane dostupna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!