NaslovnicaVijestiKupio ga u Chelseaju, a sada ga dovodi u Inter: Antonio Conte...

Kupio ga u Chelseaju, a sada ga dovodi u Inter: Antonio Conte dovodi svoje prvo pojačanje ovog siječnja!

Inter Milan je navodno ispred Aston Vile i Newcastle Uniteda u utrci za transfer napadača Chelseaja Oliviera Girouda.

dovodi u Inter

Francuski internacionalac borio se minutažu na Stamford Bridgeu ove sezone, a novi menadžer Frank Lampard učinio je mladića Tammy Abrahama svojim prvim izborom.

Kao povremena alternativa, Michy Batshuayi je također imao neke šanse za ulazak u Chelseajev tim, ali takve su mogućnosti za Girouda izuzetno ograničene.

Sada bi moglo biti da će 33-godišnjak ove zime otići iz zapadnog Londona, a Telegraph navodi da Inter Milan trenutno izgleda kao njegovo najvjerojatnije sljedeće odredište.

Talijanske divove trenira bivši menadžer Chelseaja Antonio Conte, koji je Girouda potpisao iz Arsenala dok je još vodio Plavce.

No na mnogo načina, prelazak na San Siro također izgleda rizično za Girouda ukoliko želi igrati više uoči Euro 2020. ovog ljeta.

Trenutno su Interu Romelu Lukaku i Lautaro Martinez u napadu, pa nema garancije da će bivši igrač Topnika vidjeti puno akcija u prvom timu pored ovog dvojca.

Bit će zanimljivo vidjeti kako se razvija ta saga, ali za sada Telegraph sugerira da Giroud vjerojatno neće ostati u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!