NaslovnicaVijestiKUPIO KUĆU VRIJEDNU 2.3 MILIJUNA FUNTI U LONDONU: Zvijezda Real Madrida na...

KUPIO KUĆU VRIJEDNU 2.3 MILIJUNA FUNTI U LONDONU: Zvijezda Real Madrida na pragu prelaska u Chelsea!

Kupio kuću vrijednu 2.3 milijuna funti u Londonu! Zvijezda Real Madrida na pragu prelaska u Chelsea! Napadač Real Madrida i Velsa, Gareth Bale je kupio novi luksuzni dom u glavnom gradu Engleske, jer se nagađa kako bi se mogao priključiti Chelseaju sljedeće sezone.

Kupio kuću

Velšanin je imao tešku sezonu do sada sa Los Blancosima i u velikoj mjeri nije uspio preuzeti taj plašt koji je imao Cristiano Ronaldo prije nego što je otišao u Juventus tijekom ljeta.

29-godišnjak je uspio postići četiri gola u 14 nastupa u La Ligi, zajedno sa tri u Ligi prvaka, jer je Madrid napravio velike promjene iza scene.

Santiago Solari je zamijenio Julen Lopeteguija kao menadžera kluba u studenom, nakon katastrofalnih rezultata i iako su se poboljšali, postoji osjećaj među stručnjacima da će se tim nastojati natjecati za velike trofeje u idućih nekoliko mjeseci.

Prema riječima Diario Gola, predsjednik Madrida Florentino Perez se umorio od Baleovog arogantnog niza i razočarao nastupima na terenu od početka sezone.

Perez se sada nada da će ga poslati natrag u Premier ligu i Chelsea se pojavio kao jedan od favorita za osiguravanje njegovog potpisa, piše Don Balon.

Diario Gol također izvještava da je Bale već kupio kuću od 2.3 milijuna funti u Londonu, što će zasigurno samo dodati ulje na vatru u priču koja ga povezuje sa Plavcima.

Madridska zvijezda trenutačno vrijedi 108.5 milijuna funti, ali Chelsea je jedan od rijetkih klubova na svijetu koji bi mogao platiti tu vrstu novca.

Eden Hazard bi također mogao biti u potencijalnom dogovoru, jer prema The Sunu, Madrid još uvijek želi njegov potpis, što bi u konačnici moglo pomoći Chelseaju da balansira knjige u potrazi za Baleom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!