NaslovnicaVijestiKurt Zouma se na Instagramu izvinuo napadaču Manchester Uniteda

Kurt Zouma se na Instagramu izvinuo napadaču Manchester Uniteda

Kurt Zouma se na Instagramu izvinuo napadaču Manchester Uniteda, Anthony Martialu nakon utakmice na Old Traffordu. Igrač Chelseaja je napravio odličan start na Martialu tokom utakmice na Old Traffordu, što je dovelo Francuza da ubaci fotografiju sebe i svog zemljaka na Instagram i da se malo našali sa njim.

Kurt Zouma se na Instagramu izvinuo napadaču

On je također čestitao Unitedovom Martialu na njegovom odličnom nastupu i insistirao da je Chelsea osigurao dobar bod na Old Traffordu.

Klub iz Londona je odigrao 0-0 sa Crvenim Đavolima, ali oba tima su mogla pobijediti zbog nevjerovatnih šansi koje su propustili.

Zouma je impresionirao uz John Terrya u odbrani Chelseaja, dok se Martial isticao u napadu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Nakon utakmice, Zouma je izjavio: “Veoma teška utakmica danas, dobar bod, ajmo nastaviti ovako… Žao mi je buraz @martial_9 dobra igra.”

Nema sumnje da će Martial biti od presudnog značaja za Crvene Đavole narednih sedmica, kada klub krene u potragu da se vrati na pravi put.

Talentovani mladić je bio izuzetno nesretan i nije postigao gol protiv Plavaca. Martial je bukvalno ismijao Branislava Ivanovića svojom igrom i trikovima, kao da nije ni bilo Srpskog reprezentativca na toj desnoj strani Chelseaja.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!