NaslovnicaVijestiLAMPARD DOVODI IGRAČA IZ CHELSEAJA: "On je novi Ashley Cole. Čak je...

LAMPARD DOVODI IGRAČA IZ CHELSEAJA: “On je novi Ashley Cole. Čak je i bolji od njega!”

Lampard dovodi igrača iz Chelseaja. Evo koji igrač je na meti Frank Lamparda. Evo tkoga će Lampard dovesti u Derby County. Frank Lampard je sigurno pod velikim pritiskom u svom prvom menadžerskom poslu koji ga čeka u Derby Countyju. Ekipa iz Championshipa je od 2011/12 sezone uvijek završavala na gornjem dijelu tabele i čak su uspjeli dosegnuti doigravanja u tri od posljednjih pet godina.

Lampard dovodi

Prošle sezone su izbačeni od eventualno promoviranog Fulhama u polufinalu, iako je jasno da kucaju na vrata Premier lige.

To očekivanje će se nastaviti na Lampardovim ramenima u njegovoj debitantskoj sezoni, a nisu samo navijači Derbyja oni koji su zainteresirani kako će legenda Chelseaja da se snađe u ovom poslu.

Kao Chelseajeva legenda, mnogi vjernici sa Stamford Bridgea bi voljeli vidjeti kako se njihov najbolji strijelac jednog dana vraća u klub kao menadžer.

Roman Abramović vjerojatno neće biti u iskušenju dati Lampardu poziv za još neko vrijeme, ali s druge strane, čini se da je 39-godišnjak već kontaktirao svoje bivše poslodavce u vezi sa nekim drugim pitanjem.

[su_watch_live_football]

Akademija mladih Chelseaja je već poznata i široko ismijavana – za razvijanje igrača među najdarovitijma u zemlji prije nego što ih se proda za odličan profit.

Sa pet rofeja FA kupova mladih zaredom, dva trofeja Lige prvaka za mlade i dvije titule U18 Premier lige su osvojene od mladih igrača Chelseaja od 2013. godine. Oni sigurno rade nešto dobro na Cobhamu.

Možda je zbog toga razlog zašto je Lampard željan da ovo ljeto dovede jednog od najsjajnih mladih talenata na Pride Park.

On i njegov pomoćnik – bivši trener Chelseaja U18 Jody Morris – gledali su kako se Engleska susreće sa Škotskom u subotnjem polufinalu Toulon turnira, gdje je igrao mladi krilni igrač Jay Dasilva.

Nakon što ga je londonski klub povezao sa četverogodišnjim ugovorom prošlog srpnja, 20-godišnjak je odmah poslan na posudbu u Charlton, gdje im je pomogao da se natječu za doigravanja za veću ligu.

Izvješće također tvrdi kako je brz razvoj Dasilve privukao pažnju i mnogih drugih klubova, pored Derbyja, dok je čak privukao interes i dva kluba iz Premier lige.

[su_live_koeficijenti]

S obzirom da je njegov bivši menadžer u Charltonu Lee Bowyer smatrao da je on bolji od Ashley Colea kada je ovaj bio u istim godinama, rekao je:

“Igrao sam protiv Ashleya u mladim godinama i mislim da je Jay vrlo sličan – ali vjerojatno je i mnogo bolji od Ashleya u toj dobi.”

“Svi znaju koliko je dobar Ashley, vjerojatno najbolji ofanzivni bek Engleske. Jay je isto.”

“Svatko misli da će se mučiti jer je malen, ali je nevjerojatan u zraku.”

“On je beba, ali dobro koristi svoje tijelo. Ljudi misle da ga mogu pokupiti i dobiti loptu, ali on korsti svoje tijelo na takav način da mu ne mogu uzeti loptu i ne mogu ga tako brzo pobijediti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!