NaslovnicaVijestiLampard iskreno rekao šta misli o mogućim pojačanjima Chelseaja Carrollu i Crouchu

Lampard iskreno rekao šta misli o mogućim pojačanjima Chelseaja Carrollu i Crouchu

Bivši igrač Chelseaja i jedna od najvećih legendi kluba svih vremena, Frank Lampard, dao je svoje mišljenje o potencijalnim pojačanjima ‘Plavaca’ Andyju Carrollu i Peteru Crouchu.

Lampard komentarisao mogući dolazak Croucha u Chelsea

Legendarni veznjak je najbolji strijelac kluba sa Stamford Bridgea svih vremena, a navijači, kao i čelnici njegovog bivšeg kluba, još uvijek cijenje njegovo mišljenje.

S obzirom kako je Alvaro Morata u razočaravajućoj formi u ovom trenutku, trener Chelseaja Antonio Conte u klub pokušava dovesti novog napadača u ovom zimskom prelaznom roku. Talijanski stručnjak po svemu sudeći ne računa više na usluge rezervnog napadača Michyja Batshuayja, dok će mladi Tammy Abraham ostatak sezone provesti na posudbi u Swansea Cityju.

U proteklih nekoliko dana kruže špekulacije kako je napadač West Hama njegova glavna meta, ali do transfera navodno ipak neće doći jer je engleski reprezentativac povrijeđen i sa terena će izbivati narednih mjesec dana.

Međutim, jučer i danas su se pojavile informacije kako je druga opcija napadač Stoke Cityja Peter Crouch, koji krajem mjeseca puni čak 37 godina, a to je izazvalo bijes i iznenađenje kod većine navijača kluba.

[su_bonus]

Njihovo mišljenje djelimično dijeli i legendarni Frenkie, koji je rekao: “Mislim da bi obojica bili kratkoročna rješenja, odnosno planovi B. Uz dužno poštovanje prema njima, jer su jako dobri u onome što rade, ali mislim da se Chelsea ipak neće odlučiti za taj put.”

“Očito je da postoji golgeterska kriza u klubu u posljednje vrijeme, tako da su poziciji gdje im je potrebno nešto novo, ali mislim da ovaj zimski prelazni rok nije pravo vrijeme za to. Trebali bi izdržati do ljeta i onda razmišljati o pojačanjima.”

S obzirom da je sa Crouchom dijelio svlačionicu u reprezentaciji Engleske, Lampard ne krije visoko mišljenje o svom bivšem suigraču: “Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Chelsea dovesti Crouchyja. Volim ga, on je izvrstan igrač i bio bi sjajno pojačanje. Imao je sjajnu karijeru, i mislim da se dobre stvari događaju dobrim ljudima, a on je jedan od njih. Ukoliko mu se pruži prilika i narednih šest mjeseci provede tamo, čestitam mu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!