NaslovnicaVijestiLampard: Svaka čast Liverpoolu, ali ne trebaju biti previše arogantni

Lampard: Svaka čast Liverpoolu, ali ne trebaju biti previše arogantni

Liverpool je u susretu 37. kola engleskog Premiershipa savladao Chelsea rezultatom 5-3, a trener Bluesa Frank Lampard izjavio je nakon utakmice kako je sve vrijeme čvrsto vjerovao u svoju ekipu, čak i kada su gubili tri razlike.

“Utakmica je bila izvanredna, čak iako se u jednom trenutku činilo da će nas ubjedljivo pobijediti, imao sam osjećaj da smo još uvijek u utakmici. Osjetio sam to u načinu naše igre, pokazali smo otpor i kvalitet. Kod njihovog vodstva od 4:3, da nismo primili peti gol, imao sam osjećaj da se vraćamo, no na kraju nam se nije dalo”, rekao je Lamaprd.

Novinari su ga upitali da prokomentira raspravu sa Jurgenom Kloppom zbog faula u prvom poluvremenu, a nakon kojeg je Liverpool postigao svoj drugi pogodak.

“Mišljenja sam da Kovačić nije napravio faul i bilo je još nekih sudijskih odluka koji nam nisu išle na ruku. Nemam problem s Kloppom, on se nosio fantastično u toj situaciji. Svaka čast Liverpoolu, osvojili su ligu ali ne trebaju biti previše arogantni. To je bila moja poenta, ali sada je gotovo”, rekao je Lampard.

U posljednjem kolu engleskog Premiershipa Chelsea će na Stamford Bridgeu igrati protiv Wolvesa, a zajedno sa Manchester Unitedom i Leicesterom borit će se za četvrtu poziciju koja naredne sezone vodi u najelitenije europsko klupsko natjecanje, Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!