NaslovnicaVijestiLaporta: Zbog ovoga rastu šanse da Messi napusti Barcelonu

Laporta: Zbog ovoga rastu šanse da Messi napusti Barcelonu

Bivši predsjednik Barcelone i jedan od kandidata za prvog čovjeka katalonskog kluba Joan Laporta, tvrdi da se odgađanjem izbora smanjuju šanse za ostanak Lionela Messija u klubu.

Predsjednički izbori u katalonskom velikanu – Barceloni trebali su biti održani 24. siječnja, ali su zbog loše epidemiološke situacije pomjereni i po posljednjim informacijama koje dolaze iz Katalonije mogli bi biti održani 28. siječnja ili 7. ožujka.

Zbog epidemiološke situacije 50 posto članova kluba sa Camp Nou stadiona ne bi moglo glasati 24. siječnja. Nakon svega oglasio se jedan od kandidata za predsjednika Barcelone – bivši prvi čovjek Katalonaca Joan Laporta.

Messi nije želio produžiti ugovor s bivšom administracijom Barcelone, a od ljeta će biti slobodan igrač. Od prvog siječnja Argentinac može pregovarati s drugim klubovima, a za njegove usluge posebno je zainteresovan PSG.

“Odgađanje izbora šteti mogućem produžetku saradnje s Messijem. Drugi klubovi prate situaciju. Revizija mora biti napravljena prije ponude za produženje suradnje. Ova situacija ne donosi dobro Barceloni uopće, insistiram, potreban nam je”, rekao je Laporta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!