NaslovnicaVijestiLegenda Arsenala upravi predložio novog trenera: "On je čovjek sa kojim bi...

Legenda Arsenala upravi predložio novog trenera: “On je čovjek sa kojim bi Arsenal osvojio titulu”

Bivši Arsenalov veznjak Paul Merson, predložio je upravi Topnika trenera koji bi trebao i mogao naslijediti legendarnog Arsene Wengera. Francuz će, kako sada stvari stoje napusiti klupu Arsenala na kraju sezone a Merson smatra da bi njegov prijedlog bio idealan izbor za klub.

Legenda Arsenala

Prema legendarnom Paulu Mersonu, trenutni trener Chelseaja Antonio Conte bio bi idealno rješenje za klupu njegovog bivšeg kluba Arsenala. Nakon loših rezultata Chelseaja i navodnih unutarnjih nesuglasica u klubu, Conteovo mjesto trenera Chelseaja je pod velikim pitanjem. Glasine, kako bi uskoro mogao izgubiti posao, sve su glasnije.

>> Eden Hazard poslao toplu poruku za novo pojačanje Arsenala

“Da sam vlasnik Arsenala, odmah bih uzeo moj telefon i završio posao”, rekao je Merson. “Treneri kao Conte, pojavljuju se rijetko. Ona ima svoj vlastiti stil igre i njegove ekipe imaju izuzetno čvrstu odbranu. A ukoliko bi Arsenal imao čvrstu i sigurnu odbranu ponovo bi postali jedan od jačih klubova u Engleskoj”, smatra on.

[su_bonus]

Merson je jedan od mnogih koji vjeruju da Arsene Wenger više nije pravi čovjek za Arsenal. “Arsenal ne može nastaviti s gubljenjem najboljih trenera kada su slobodni. Po mom mišljenju, čak i Josep Guardiola bi želio preuzeti Arsenal ako mi bio ponuđen ugovor nakon napuštanja Bayerna. Jurgen Klopp i Jose Mourinho su preuzeli rivale Arsenala, dok Wenger još sjedi na klupi, iako je davno bilo vrijeme za odlazak. ”

Arsenal je trenutačno na šestom mjestu u Premier ligi i u subotu će gostovati kod Tottenhama u derbiju sjevernog Londona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!