NaslovnicaVijestiLegenda Barcelone uhvaćena u namještanju utakmica: "Suspendirat ćemo suca"

Legenda Barcelone uhvaćena u namještanju utakmica: “Suspendirat ćemo suca”

Bivši nogometaš Real Madrida, Barcelone, Intera i Chelseaja Samuel Eto’o optužen je za namještanje utakmica u drugoj kamerunskoj ligi, prenose britanski mediji. Legendarni igrač kamerunske reprezentacije i trenutni predsjednik nogometnog saveza te zemlje navodno je pomogao klubu Victoria United da se plasira u viši rang tamošnjeg nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cijela situacija je postala javna nakon što su se pojavili audiozapisi na kojima Samuel Eto’o navodno obećava pružiti pomoć. Eto’o i predsjednik kluba Victorija Valentine Nkwain tvrde da nisu umiješani u ovaj slučaj. Nkwain je čak izjavio da to nije njegov glas na snimci. Prema navodima, mreža korupcije može uključivati više od 40 osoba.

U spomenutoj snimci Eto’o je navodno rekao Nkwainu da “postoje stvari koje se mogu učiniti” oko utakmice u kojoj je Victoria poražena 1-0, ali da mora biti vrlo diskretan.

“Ne brinite, dat ćemo vam vaša tri boda i suspendirat ćemo suca. Victoria mora ići u prvu ligu. To je naš cilj. Ovo je naša federacija. Victoria United će ići gore”, Eto’o je navodno rekao na audio snimci.

U međuvremenu je Victoria United postala kamerunski prvoligaš, a legenda afričkog nogometa se smatra nevinom dok se ne dokaže suprotno.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!