NaslovnicaVijestiLegenda kluba pobijesnila: Andres Iniesta napao Barcelonu zbog 'ružnog' ponašanja prema treneru!

Legenda kluba pobijesnila: Andres Iniesta napao Barcelonu zbog ‘ružnog’ ponašanja prema treneru!

Pošteno rečeno, promjena trenera je teška odluka. U idealnom slučaju trebate imati nekoga drugog koji bi vas preuzeo, ali to vam se može obiti o glavu ako novi trener ne bude baš onakav kakvog ste ga zamišljali.

Legenda kluba pobijesnila

Ako potražite Ernesta Valverdea na internetu, suočit ćete se sa mnoštvom članaka i glasina o njegovoj budućnosti.

Svi tvrde da će netko drugi preuzeti i da je njegovo vrijeme na Nou Campu odrađeno, ali on je ipak i dalje menadžer kluba.

Barca je oduvijek ostavljala dojam da su njihovi visoko cijenjeni igrači i legende ključni za održavanje „DNA“ kluba i čini se da se svi oni povlače u istom smjeru, tako da je ova kritika Andresa Inieste iznenađujuća:

Novinarska prava za Sport u Španjolskoj koja su obično u pravu kada su u pitanju vijesti o Realu ili Barceloni. Kompletan intervju s Iniestom možete pročitati na njihovoj web stranici ovdje, ali ta je izjava ogromna.

On opisuje njihovo trenutno ponašanje kao “ružno” i kaže da bi trebali više poštovati svog trenera. Bivši igrači imaju tendenciju da prelaze partijsku liniju i govore u prilog klubu, tako da je to posebno prokleto za klub.

Nadamo se da će uskoro donijeti odluku i jednostavno izvući Valverdea iz njegove bijede, ali teško je vidjeti kako on nakon toga ima bilo kakav autoritet u klubu.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!