NaslovnicaVijestiLegenda Liverpoola: "Ako Mbappe dođe na Anfield, ja ću uživo na Instagramu...

Legenda Liverpoola: “Ako Mbappe dođe na Anfield, ja ću uživo na Instagramu potpuno go skočiti u bazen.”

Bivša zvijezda Liverpoola Jose Enrique urnebesno je tvrdio da bi se skinuo go i skočio u bazen, a pritom bi sve snimao uživo na Instagramu ako bi Kylian Mbappe potpisao za klub iz Premier lige.

Legenda Liverpoola

Mbappeova dugoročna budućnost u glavnom gradu Francuske dovedena je u sumnju uoči njegova ugovora sa PSG-om koji ističe 2022. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema izvješćima u Francuskoj, 22-godišnja superzvijezda PSG-a mogla bi napustiti Ligue 1 ovog ljeta nakon što je odbio potpisati ugovor.

PSG očajnički želi zadržati Mbappea nakon zapanjujuće akvizicije Lionela Messija, ali mogli bi biti prisiljeni prodati ga ovog ljeta kako mu ne bi dopustili da ode u besplatnom transferu na kraju sezone.

Francuski reprezentativac već je neko vrijeme usko povezan s Real Madridom, ali RMC Sport izvještava da je neimenovani engleski klub zainteresiran za potpisivanje Mbappea.

RMC Sport takoer dodaje da je PSG ponudio Mbappeu petogodišnji ugovor, koji bi uključivao i mogućnost produženja njegova boravka za još godinu dana.

Međutim, novim ugovorom osvajač Svjetskog prvenstva 2018. bio bi treći najbolje plaćeni igrač PSG-a iza klupskih suigrača Neymara i Messija.

Enrique, koji je proveo pet godina na Anfieldu, još uvijek ima snažan afinitet prema Liverpoolu i nije mogao suzdržati uzbuđenje zbog potencijalnog transfera Mbappea u Redse.

35-godišnji Španjolac napisao je na Instagramu: “Ako se to dogodi, ja ću uživo na Instagramu potpuno go skočiti u bazen.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!