NaslovnicaVijestiLegenda Liverpoola oštro se protivi Salahovom kontroverznom golu: To treba ukinuti

Legenda Liverpoola oštro se protivi Salahovom kontroverznom golu: To treba ukinuti

Legendarni nogometaš Liverpoola Danny Murphy oštro je prozvao nogometna pravila koja su omogućila da se prizna kontroverzni pogodak Mohameda Salaha protiv Wolverhamptona.

U borbi za šesnaestinu finala FA Cupa Liverpool i Wolverhampton prošli su tjedan remizirali 2:2, što znači da će se ponoviti utakmica sa zamijenjenim domaćinstvom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No utakmica će se pamtiti po kontroverznom golu Mohameda Salaha u 52. minuti za vodstvo Redsa 2:1. Postigao je gol iz ofsajda, ali je sudačka ekipa to odlučila priznati. Pogodak su suci priznali jer su ga ocijenili kao namjeran pokušaj odigravanja lopte te da je započet novi napad.

Službeni propisi Nogometnog saveza Engleske navode da “igrač u ofsajd poziciji koji je primio loptu od protivnika koji je igrao namjerno ili je ostvario namjeran kontakt s loptom, uključujući i igranje rukom, ne smatra se da je stekao prednost zbog svoje pozicije”.

Unatoč tome što je godinama igrao za Liverpool, Danny Murphy smatra da ovo pravilo treba ukinuti.

“Bio sam oduševljen rezultatom za Liverpool, ali to pravilo koje su suci koristili mora se odmah ukinuti. Ne može se braničima zabraniti pokušaj oduzimanja lopte i onda je igrač u ofsajdu dobije. Ono što sada traže od braniča jeste da zaborave navike koje su učili tijekom 20 godina odrastanja i igranja nogometa, odnosno pokušaje da zaustave loptu i prekinu asistenciju”, rekao je Murphy za talkSport.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!